Vacatures
NL

Senior Aviation Security Consultant

 

Custom Airport Solutions (CAS) ontwikkelt en implementeert oplossingen voor airports wereldwijd, waarbij het samenspel tussen mens, proces en technologie centraal staat.

CAS is een jong bedrijf met een team dat wij verder willen uitbreiden. CAS heeft een brede expertise in de processen op airports. Onze focus is gericht op passagierssecurity. Wij zetten onze expertise op verschillende manieren in. Voor het passagierssecurity proces ontwerpen wij security checkpoints en bijbehorende werkprocessen. Wij onderzoeken procesinnovatie mogelijkheden en realiseren en implementeren daarvoor oplossingen en producten. Nieuwe technologische innovaties brengen wij naar technische en operationele volwassenheid voor grootschalige implementatie. Systeemintegratie-vraagstukken sturen wij aan om oplossingen en innovaties naadloos aan te laten sluiten bij andere systemen en processen en in te passen in de airport layout. Wij leiden de business change voor de implementatie van oplossingen en het doorvoeren van procesveranderingen in kritische airport processen.

Wat houd de functie in?

De functie Business Consultant vraagt om een combinatie van consultancy-  en projectmanagementvaardigheden; inhoudelijk leiderschap. Een rol die vraagt om invoelend vermogen, vindingrijkheid en een mensgerichte houding om weerstanden om te buigen in medewerking en enthousiasme. Een spilfunctie waarin jij de vrijheid hebt je talenten te ontwikkelen.

Wat wordt er van je verwacht?

Voor deze functie zoeken wij iemand die enthousiast wordt om voor elk vraagstuk een oplossing te vinden. Je bent analytisch, vindingrijk en hebt een hands-on mentaliteit. Je kan richting geven en daaraan vasthouden. Zowel voor je eigen werkzaamheden als voor een team dat je leidt. Verder heb je:

  • WO werk- en denkniveau en daarbij minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Een achtergrond in (technische) bedrijfskunde, arbeid & organisatie, techniek, IT of logistiek is een pré.
  • Minimaal 5 jaar relevante en recente werkervaring vanuit een vergelijkbare functie, in een vergelijkbare omgeving met complexe logistiek technische processen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met techniek en bedrijfsprocessen. Je weet een brug te slaan tussen techniek en proces en kan goed met meerdere stakeholdergroepen overweg.

Wat krijg je er voor terug?

Een aantrekkelijk salaris op basis van een 40-urige werkweek. Een NS-Business Card die reizen met openbaar vervoer van en naar het werk helemaal vergoedt. Een telefoon, laptop en wat je verder nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, wordt ter beschikking gesteld.

Versterk jij ons team?

Wat inspireert jou? Waarin ben jij onderscheidend? Hoe zie jij je toekomst? Wat is jouw verhaal? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je graag uit om te solliciteren!

Een assessment kan deel uitmaken van het proces. Voor de veiligheid voor onze opdrachtgevers en collega’s maakt een AIVD-veiligheidsonderzoek (VGB B-Burgerluchtvaart) altijd deel uit van het proces.

Custom Airport Solutions B.V.
Evert van de Beekstraat 1-16
1118 CL Schiphol

info@cas-nl.com
KVK 7726 9322

We are always open for like-minded people to strengthen our team.

Social media

LinkedIn  LinkedIn